Tratamente faciale

De la un ten cu probleme la un ten cu un aspect mai tânăr, mai luminos, mai fin și mai plin de culoare.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai un ten catifelat, ferm și curat? Alege să redai frumusețea tenului tău cu ajutorul tratamentelor noastre faciale din Cluj-Napoca.

Pielea este expusă permanent la factorii nocivi din atmosferă și de aceea, îngrijirea este esențială dacă vrei să-ți menții un chip frumos, luminos, catifelat, hidratat.

Pentru a avea un ten îngrijit este nevoie să respectăm un ritual de frumusețe.

Tratamentele faciale sunt o necesitate pentru a avea un ten hidratat, cu un tonus bun.

Pielea se regenerează între 26 și 42 de zile, organismul cu trecerea anilor nu îi mai acoperă necesitățile și de aceea trebuie să intervenim noi cu tratamentele lunare.

IMG_8918
Ten gras
Ten normal
Ten deshidratat
IMG_8917
IMG_8919
IMG_8918 Ten gras Ten normal Ten deshidratat IMG_8917 IMG_8919

Tratamente faciale Cluj

Intervenim și în cazurile cu probleme cum ar fi: acnee, pete pigmentare exces de sebum, cicatrici, riduri, tonus scăzut, etc.

În aceste cazuri se recomandă o cură de tratamente în funcție de fiecare caz.

Ritualul de frumusețe continuă și acasă cu produse specifice fiecărui tip de ten, recomandate de specialist.

Problemele tenului au cauze interioare sau emoționale și de cele mai multe ori găsim soluții pentru acestea.

Tratamentele faciale diferă în funcție de tipul de ten, folosindu-se procedurile necesare pentru obținerea unor rezultate cât mai eficiente.

La baza tratamentelor estetice din Cluj stau cele patru procese de bază: curățarea, hrănirea, hidratarea și tonifierea.

Acestea se folosesc în funcție de deficiențele pe care le prezintă tenul, pentru a suplini tocmai ceea ce lipsește.

Tratamentele cosmetice se fac științific, folosind aparatura modernă și produse cosmetice variate și de bună calitate.

tratamente faciale cluj

Pentru a obține rezultatele dorite, se impune ca tratamentul facial să fie executat corect, la intervale de timp bine stabilite, în funcție de tipul de ten și de vârsta, să se completeze cu îngrijiri cosmetice zilnice la domiciliu, precum și cu îngrijiri medicale la nevoie.

Alege să previi îmbătrânirea, să întinerești tenul, să estompezi ridurile, să scapi de acnee, cicatrici sau pete pigmentare cu tratamentele noastre faciale.

Curatare faciala Cluj: tipuri de ten

Ten normal

Întreținerea se face acasă zilnic cu lapte demachiant, completat de o loțiune tonică și o cremă hrănitoare și hidratantă pentru curățare mai profundă se recomandă un gomaj și o mască săptămânal.
tratament facial cluj
tratament facial

Ten gras

Scopul tratamentului este de a goli foliculii pilosebacei de surplusul de sebum, de a îndepărta stratul de sebum uscat și celule descuamate, de a înlătură asfixia cutanata și de a hidrata pielea.

În tratamentul tenului gras acneic superficial se urmărește asanarea infecției, diminuarea secreției sebacee și hidratarea.

Ten deshidratat

Scopul e de curățare superficială a descuamărilor existente și hidratare.

Este un procedeu care se folosește în cadrul tratamentului pentru a îndepărta un strat superficial de piele cu ajutorul unui dispozitiv special destinat.

Stimulează procesul de regenerare al celulelor, astfel produsele pătrunzând cu 50% mai bine în profunzimea tenului.

Scopul este de a face pielea să aibă un aspect mai tânăr, mai luminos, mai fin și mai plin de culoare.

Stimulează producția de colagen și elastină, îmbunătățește fluxul sanguin, transportul de oxigen și nutrienți spre celule, imbunatateste circulația limfatică locală. De asemenea, microdermabraziunea îndepărtează punctele negre, curăță și închide porii dilatați.

tratament facial cluj

Tipuri de tratamente faciale

Microneedling

Este o procedură estetică ce folosește un dispozitiv sub formă de stilou, care are foarte multe ace fine metalice iar rolul acestora este de a perfora pielea.

Află mai multe detalii

Poti descoperi ce inseamna această tehnica apăsând pe butonul de mai jos
Descoperă

Peeling cu carbon

Prin stimularea producției de colagen din piele. Colagenul fiind motivul principal pentru care pielea își păstrează elasticitatea și vitalitatea.

Află mai multe detalii

Poti descoperi ce inseamna această tehnica apăsând pe butonul de mai jos
Descoperă

Rejuvenare cu laser

În timpul tratamentului se va activa doar lungimea de undă de 1064 nm specifică rejuvenării pielii similară Laserului ND-Yag.

Află mai multe detalii

Poti descoperi ce inseamna această tehnica apăsând pe butonul de mai jos
Descoperă

Biorevitalizare

Introducerea la nivelul dermului hidratează și crește elasticitatea pielii, reduce liniile fine, reglează sinteza melaninei și, prin urmare, reduce hiperpigmentarile.

Află mai multe detalii

Poti descoperi ce inseamna această tehnica apăsând pe butonul de mai jos
Descoperă

Oxigen hiperbaric

Este un tratament recomandat care ne ajută să obținem un ten mai luminos, mai elastic, reduce ridurile fine, reduce cearcănele și ajută la vindecarea mai rapidă a tenului acneic.

Află mai multe detalii

Poti descoperi ce inseamna această tehnica apăsând pe butonul de mai jos
Descoperă

Îndepărtare cuperoză cu laser

Pentru înlăturarea steluţelor vasculare, a pânzei de păianjen la nivelul feţei, puteți opta la înlăturarea acestora cu ajutorul laserului.

Află mai multe detalii

Poti descoperi ce inseamna această tehnica apăsând pe butonul de mai jos
Descoperă

Hidrodermabraziune

Hidrodermabraziunea se face cu ajutorul unui aparat performant care conține un vaccum cu un sistem de circulare a unor soluții care curăță, exfoliază și extrage impuritățile în profunzime din piele.

Află mai multe detalii

Poti descoperi ce inseamna această tehnica apăsând pe butonul de mai jos
Descoperă

Peeling chimic

Introducerea la nivelul dermului hidratează și crește elasticitatea pielii, reduce liniile fine, reglează sinteza melaninei și prin urmare, reduce hiperpigmentarile.

Află mai multe detalii

Poti descoperi ce inseamna această tehnica apăsând pe butonul de mai jos
Descoperă

Etapele tratamentului cosmetic:

Procesele care stau la baza unui tratament facial eficient - Cluj

Demachierea

Alegerea produselor demachiante va fi făcută în funcţie de natura tenului: lapte pentru un ten uscat sau normal, iar pentru tenurile grase, seboreice, emulsii spumoase specifice. Aceste produse nu trebuie să pătrundă în piele, ci numai să dizolve şi să antreneze fardul, impurităţile, secreţiile pielii, praful, deşeurile cutanate etc.

Machiajul ochilor se îndepărtează cu demachiant specific pe bază de ulei pentru a elimina ușor produsele rezistente la apă.

Demachierea se realizează prin aplicarea produsului pe o dischetă umedă (cu infuzie sau apă), cu ștergerea delicată a feţei începând cu zona oculară și a buzelor și terminând cu decolteul și gâtul.

Operaţiunea de demachiere va fi completată cu loţionarea pielii cu soluții tonice, calmante, în cazul tenurilor uscate loţiuni florale, iar în cazul tenurilor grase loţiuni astringente.

Gomajul sau peelingul

Gomajul este un alt procedeu de curăţire prin care se îndepărtează de pe suprafaţa pielii celulele moarte și surplusul de sebum. Gomajul mecanic sau trifazic constă în aplicarea unei pelicule cu conţinut pe suprafaţa facială în vederea fricţionarii mecanice cu pulpele degetelor.

În cazurile tenurilor cu acnee se folosesc gomaje enzimatice care se aplică cu pensulă, apoi se șterg cu dischete pentru a nu împrăștia infecția.
Gomajul este indicat tenurilor grase pentru a uşura absorbția cutanată.
Prin îndepărtarea celulelor moarte se îmbunătăţeşte respiraţia pielii, se accelerează procesul de reînnoire a celulelor, se realizează o absorbţie mai bună a componentelor din cremele nutritive.

„Peelingul” este un gomaj mai puternic, care, efectuat corect, îmbunătățește aspectul pielii.

Peelingul ameliorează aspectul cicatricelor, inclusiv cele lăsate de acnee, îndepărtând stratul superficial al pielii. Peelingul trebuie executat de cosmeticiană.

Operaţiunea constă din aplicarea unor produse chimice, care determină o „ardere” uşoară a epidermei, după care pielea cade şi este înlocuită de o piele nouă. Peelingul este o metodă care vizează nu numai aspectul estetic al pielii, dar şi ameliorarea unor neajunsuri survenite după accidente, ca, spre exemplu, cicatrice inestetice.

Peelingurile sunt recomandate doar în perioadele fără soare puternic, de toamna până primăvara.

Expunerea la aburi

Durata băii de abur va fi în funcţie de natura tenului:

 • 5 minute pentru tenul normal;
 • 10 minute pentru ten uscat;
 • 15 minute pentru ten gras:
 • până la 20 de minute în cazul tenului deshidratat, deoarece efectul de hidratare al vaporilor se realizează printr-o expunere mai prelungită.

 

Prin baia de aburi se urmăreşte înmuierea stratului cornos şi dilatarea porilor pentru a uşura operaţiunea de extragere a comedoanelor. Acţiunea aburilor are şi un efect de hrănire, producând o vasodilataţie periferică, o activare a circulaţiei sanguine, ceea ce duce la hrănirea țesuturilor. În cabinetele cosmetice aburul se realizează cu ajutorul Vapoforului.

Aparat care emite vapori de apă a căror intensitate poate fi reglată în funcţie de necesităţi.

Vapoforul completează operaţiunea de curățare astfel încât, condensarea vaporilor pe faţă să îndepărtează şi eventualele urme de impurităţi, fard sau demachiant care au mai rămas pe piele.

Extragerea comedoanelor presupune extragerea pastei seboreice din pori.

Această operaţie se efectuează prin aplicarea de pansament steril pe pulpele degetelor de jos în sus, cu eliminarea completă a pulpii şi rădăcinii comedonului. Se începe cu zona nazală, geniană, bărbie, frunte.

După extracție se efectuează dezinfectarea locurilor în care să realizat extracţia, cu o soluţie alcoolică cu un beţişor. Comedonul se localizează în porii caracteristici tenului uscat.

În cazul în care operațiunea de stoarcere durează mai mult, pentru a menţine porii deschişi vom aplica comprese calde, mai ales dacă tenul este uscat şi comedoanele sînt mici, subţiri şi închistate.

La tenul gras, dacă comedoanele vor fi în cantitate prea mare, nu vom reuşi să le extragem într-o singură şedinţă, operaţiunea se va repeta câteva zile la rand. În cazul tenului asfixic, din cauza închistării comedoanelor se va lucra cu grijă pentru a nu leza pielea.

Extragerea comedoanelor se poate face cu delicateţe pentru a nu provoca apariţia echimozelor.

După terminare, locurile respective vor fi dezinfectate cu o loţiune antiseptică, astringentă.

Masajul facial

Procesul de hrănire se realizează prin aplicarea unor creme adecvate tipului de ten, cu substanţe active care se absorb în ţesuturile feţei. 

Acest procedeu realizează o gresare a pielii iar masajul facial, masajul gâtului și al decolteului realizează menţinerea tonusului muscular.

Tonifierea

Tonifierea tenului constă în aplicarea unei loţiuni fără alcool.

Procedeul de tonifiere constă în ştergerea, hidratarea tuturor tenurilor cu loţiuni tonice în vederea hidratării, a tonifierii ţesuturilor feţei.

A. Ultrasunete

Combină cosmetica profesională cu ultrasunetele! Aceasta a fost special creată de profesioniștii în domeniu pentru îmbunătățirea tratamentelor profesionale în cabinetele cosmetice.

Ultrasunetele sunt partenerul ideal al saloanelor în tratamente pentru introducerea substanțelor active în piele, pentru regenerarea țesuturilor sau pentru sterilizare după tratamente.

Modulul cu ultrasunete permite introducerea substanțelor liposolubile și hidrosolubile la nivelul celulelor pielii.

Este unul dintre aparatele cosmetice ale secolului XXI cu cele mai multe modalități de utilizare.

B. Radiofrecvența

Radiofrecvența facială este una dintre noile tehnologii folosite în tratamentele faciale anti-îmbătrânire. Acest lucru se datorează beneficiilor evidente încă de la prima ședință de tratament prin radiofrecvență tripolară facială.

Beneficiile unui tratament antiaging prin radiofrecvență facială:

 • efectul de lifting este unul accelerat
 • efectele antirid sunt vizibile încă de la prima ședință
  pielea își recapătă elasticitatea și fermitatea pe termen lung
 • tratamentul stimulează producerea de elastina și colagen, care ajută la menținerea tonusului pielii, conferind un aspect ferm și luminos tenului dumneavoastră.

Radiofrecvența facială este o metodă de tratare nechirurgicală, nedureroasă și noninvaziva.

C. Cryo

Ideal de efectuat înainte de nuntă sau petreceri.

Care sunt beneficiile?

 • În 10 minute, îți conferă o piele energizata și luminoasă;
 • Ajută la tratarea inflamației cearcănelor;
 • Contribuie la reducerea vârstei biologice a tenului;
 • Micșorează porii;
 • Stimulează producția de elastină și colagen;
 • Singurul tratament care se poate aplica și peste machiaj;
 • Acționează asupra zonei ochilor, conferind tonus pleoapei superioare;
 • Ajută la reducerea cuperozei și a rozaceei, la vindecarea eczemelor, dermatitelor și ameliorează psoriazisul.

D. Microneedling

Masca

Hrănirea se completează cu aplicarea unei măşti cosmetice hrănitoare.

Crema de zi

La finalul tratamentului se aplică diferite creme pentru hidratare, tonere sau pentru protecția solară, dacă procedura a fost făcută în timpul zilei. Apoi veți primi recomandări cum să vă îngrijiți pielea în continuare și vă vom recomanda anumite produse cosmetice.

Recomandări post tratament:

Demachierea se execută zilnic, dimineaţa şi seara, iar dacă ne fardăm, și în timpul zilei înainte de fardare. Impurităţile care se depun în timpul zilei, precum și produsele de secreție care rămân pe piele şi se descompun, trebuie înlăturate, pentru a permite pielii să respire în voie, ceea ce îi asigură vitalitatea și prospeţimea.

Tratamentele cosmetice sunt soluția ideală atunci când dorim să avem un ten cu un aspect mai tânăr, mai luminos, mai fin și mai plin de culoare.
Tratamentele cosmetice sunt potrivite pentru tine!

Alege să redai frumusețea tenului tău prin tratament cosmetic pentru un efect de lifting.

Echipa noastră te așteaptă cu zâmbetul pe buze oferindu-ți servicii de cea mai înaltă calitate.

Misiunea noastră este să îți oferim tratamente sigure care să-ți redea încrederea de sine.

Tratamentul de îndepărtare al cuperozei este solutia ideala atunci cand dorim sa eliminam vinișoarele dilatate de pe fata.
Tratamentul de îndepărtare al cuperozei cu laser este potrivit pentru tine!

Echipa noastră te aștepta cu zâmbetul pe buze oferindu-ți servicii de cea mai inalta calitate.

Misiunea noastră este sa îți oferim tratamente sigure care sa îți redea încrederea de sine.

Programeaza-te ACUM si oferă-ti cel mai frumos cadou.
Doresti sa ai un ten curat? Acesta procedura este potrivita pentru tine! Programarile se fac din timp!

Alătură-te comunității

Fii prima care află ofertele noastre.