Curs îndepărtarea cuperozei

Laserul pentru îndepărtarea cuperozei este pentru persoanele inovative care doresc să își recapete uniformitatea pielii.

Înscrie-te ACUM și învață să execuți corect CEA MAI REVOLUȚIONARĂ METODĂ PENTRU ELIMINAREA CUPEROZEI de la un trainer cu o vastă experiență în domeniu!

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să îți lărgești paleta de activitate cu servicii moderne, eficiente și cu satisfacții financiare mult mai mari?

Dacă alegi să te înscrii la Cursul de Îndepărtare Cuperoză vei avea o carieră plină de satisfacții și vei fi mai productivă într-un timp mai scurt. Îndepărtarea cuperozei este un serviciu foarte căutat deoarece clientele sunt mult mai informate și își doresc soluții eficiente.

În cadrul cursului vei învăța să pui în practică cele mai eficiente tehnici, pe cele mai noi echipamente de îndepărtare cuperoză.

În mod sigur te-ai săturat să nu vezi rezultate foarte mari în cazul persoanelor care își doresc rezultate majore din prima ședință și ai observat că sunt tot mai multe cliente care îți cer un tratament mai spectaculos. Cu ajutorul tehnologiei din zilele noastre Laserul a ajuns să aibă rezultate încă de la prima ședință.

Un profesor bun va știi să îți recomande cum trebuie să lucrezi pentru cele mai rapide rezultate.

curs indepartare cuperoza5
curs indepartare cuperoza1
curs indepartare cuperoza4
curs indepartare cuperoza3
curs indepartare cuperoza2
curs indepartare cuperoza5 curs indepartare cuperoza1 curs indepartare cuperoza4 curs indepartare cuperoza3 curs indepartare cuperoza2

De ce să adaugi în lista ta de servicii îndepărtarea cuperozei?

Dacă îți place să fii în pas cu cerințele de pe piață și să oferi cele mai moderne și eficiente metode pentru clientele tale Laserul pentru îndepărtarea cuperozei este soluția.

Despre Cuperoză

Cuperoza este o boală ce afectează partea centrală a feței, aripile nasului, bărbia, fruntea și prezintă inițial roșeață și vinișoare dilatate.

Cuperoza este numită și, boala obrajilor roșii.

Pentru înlăturarea steluţelor vasculare, a pânzei de păianjen la nivelul feţei, se poate opta la înlăturarea acestora cu ajutorul laserului.

În stadiile mai avansate și în lipsa tratamentului corect vasele de sânge vor deveni tot mai dilatate și mai vizibile, afecțiunea ajungând să se extindă la nivelul întregii fețe.

Dorești să te perfecționezi? Acest curs este potrivit pentru tine daca:

Programa cursului

Conține atât parte TEORETICĂ cât și parte PRACTICĂ.

Cursul de Îndepărtare a cuperozei este potrivit pentru tine! Alege să redai frumusețea pielii tale cu ajutorul laserului de îndepărtare a vinișoarele dilatate.

Echipa noastră te aștepta cu zâmbetul pe buze oferindu-ți cursuri de cea mai înaltă calitate.

Misiunea noastră este să îți oferim cursuri care să îți dezvolte cariera.

Dorești să te perfecționezi? Acest curs este potrivit pentru tine! Înscrie-te ACUM și învață să execuți corect Îndepărtarea cuperozei cu laser. Locurile sunt limitate!

Înscrierile se realizează telefonic la numărul 0751.115.264, iar confirmarea locului se va face printr-un avans de 150 Euro în contul firmei Secret Anca SRL.

Rezervarea locului se face pe baza de contract. Avansul nu se returnează.

Cursul are loc la Ciornea Anca PMU Academy, pe Str. Dorobanților nr. 105, bl. 10 sc. 1 ap. 3, Cluj-Napoca.

Alege să redai frumusețea pielii tale cu ajutorul Plasma Pen-ului. Cursul de Plasma Pen este potrivit pentru tine!

 

Echipa noastră te aștepta cu zâmbetul pe buze oferindu-ți cursuri de cea mai înaltă calitate.

Misiunea noastră este să îți oferim cursuri care să îți dezvolte cariera.

Dorești să te perfecționezi? Acest curs este potrivit pentru tine! Locurile sunt limitate!

Alătură-te comunității

Fii prima care află ofertele noastre.