Compania care administreaza site-ul dermopigmentarecluj.ro este SECRETANCA S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J20/1597/2018 si avand Codul unic de inregistrare 39029827.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SECRETANCA S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Cum Cumpar ” din meniul site-ului.

1. Dreptul de Autor

Intregul continut al site-ului dermopigmentarecluj.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SECRETANCA S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SECRETANCA S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site

SECRETANCA S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul dermopigmentarecluj.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SECRETANCA S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

SECRETANCA S.R.L. nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. SECRETANCA S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). SECRETANCA S.R.L. si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul SECRETANCA S.R.L., nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

Cum se foloseste un cupon de reducere?

Cupoanele de reducere se aplica la cosul de cumparaturi. Dupa etapa de “Finalizare comanda” va aparea un camp, unde va trebui sa introduceti codul cuponului de reducere. Cuponul de reducere este valabil doar pentru produsele, care nu se afla in promotie la momentul respectiv. Comenzile efectuate cu un cupon de reducere pentru produsele aflate in promotie vor fi anulate.

Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans prin plata cu cardul. SECRETANCA S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza cu card bancar direct pe site.

Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul dermopigmentarecluj.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SECRETANCA S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. SECRETANCA S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

SECRETANCA S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul dermopigmentarecluj.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Dreptul de returnare a produselor

Deoarece SECRETANCA S.R.L. comercializează servicii, acestea nu pot fi returnate și nu se poate renunța la ele după achiziționare.

Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de serviciile prezentate pe DermopigmentareCluj.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Orice litigiu nascut din sau in legatura cu tranzactiile online derulate intre Parti va fi rezolvat, in masura posibila pe cale amiabila, prin negocieri si discutii intre Parti. In conditiile in care litigiul nu se va putea solutiona pe cale amiabila, Consumatorul va putea opta pentru o solutionare extrajudiciara a diferendului conform Ordonantei nr. 38/26.08.2015.

Alătură-te comunității

Fii prima care află ofertele noastre.