Microneedling

Este o procedură estetică ce folosește un dispozitiv sub formă de stilou, care are foarte multe ace fine metalice iar rolul acestora este de a perfora pielea.

Prin crearea acestor înțepături fine se produc mici leziuni invizibile cu ochiul liber care ajută produsele să între mai profund în piele, iar acele mici leziuni obligă organismul să producă mai mult colagen pentru a se regenera.

IMG_8918
Ten gras
Ten normal
Ten deshidratat
IMG_8917
IMG_8919
IMG_8918 Ten gras Ten normal Ten deshidratat IMG_8917 IMG_8919

Care sunt pașii?

În prima fază se pregătește tenul, se curată de machiaj, iar apoi se exfoliază pentru a pregăti tenul și a lăsa substanțele active să pătrundă mai adânc în piele.

Apoi, intervenim cu aparatul cu microace pe fiecare părticică a pielii. Efectul imediat pe care îl are procedura este de a umple ridurile, de a elimina cicatricile, de a elimina petele și a oferi luminozitate tenului.

Procedura stimulează producția de colagen așa că are un efect puternic antirid.

Dacă îți dorești să obții efecte pe termen lung, îți recomand să-ți faci un tratament în fiecare lună.

Recomandări post tratament:

În primă fază pielea va fi ușor înroșită, lucru ce se va diminua treptat.

După 24 de ore, pielea moartă se descuamează (se desprinde), lăsând loc pielii neafectate de pete, semne și puncte negre.

Este indicat să se evite expunerea la soare puternic sau solar, imediat după procedură.

Pot fi aplicate produse blânde de make up în aceeași zi.

Aspectul pielii devine mai ferm și mai luminos și este recomandat să hidratați pielea și din interior în această perioadă.

Rezultatele sunt vizibile luni în șir, reducând din efectele produse de factorii urbani, stres, fumat, disfuncții hormonale ce afectează pielea.

Care sunt beneficiile tratamentului?

Alătură-te comunității

Fii prima care află ofertele noastre.