Remodelare Corporala Cluj

Spune adio celulitei și centimetrilor în plus! Elimină grăsimea, tratează celulita, redă fermitatea pielii cu ajutorul aparatelor de remodelare corporală.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să scapi de grăsimea localizată și să nu mai fi nevoită să o ascunzi sub haine largi?

Remodelarea corporală este soluția de ultimă generație care acționează chiar și acolo unde sportul și dieta nu mai dau rezultate. Alege să redai frumusețea corpului tău cu ajutorul remodelării corporale, cu tratamente țintite și rapide pentru slăbire.

Scapă de centimetrii în plus în cel mai simplu mod posibil și alege unul din cele mai eficiente tratamente de remodelare corporala din Cluj pe care le găsești acum în salonul nostru din Cluj-Napoca:

IMG_8981
IMG_8838
IMG_8850
IMG_8846
IMG_8854
IMG_8992
IMG_9002
IMG_8963
IMG_8834
IMG_8981 IMG_8838 IMG_8850 IMG_8846 IMG_8854 IMG_8992 IMG_9002 IMG_8963 IMG_8834
V-Nine

Cum funcționează V-Nine?

Pentru că toate cele 4 tehnologii acționează simultan asupra zonei tratate, nu numai că vei obține rezultate mai bune, dar le vei obține și mai repede. Toate aceste tehnologii se potențează reciproc și îți economisesc timpul.

Mecanismul permite încălzirea profundă a țesutului gras, a septelor fibroase conective din jurul lor și a fibrelor de colagen.
Designul optim al electrozilor și aplicarea concomitentă a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede și mai adânc.

Acest lucru crește circulația sangvină, drenajul limfatic, metabolismul celular și depunerea colagenului nou. Mai mult, stimulează activitatea fibroblastelor și remodelează matricea extracelulară.

Rezultatul va fi o reducere localizată a laxității pielii și o îmbunătățire generală în structura și textura pielii.

Rezultatul final? O reducere de cel puțin 3 cm în mai puțin de 3 ședințe.

V-nine

Ce ar mai trebui să știi despre V-Nine?

Care sunt beneficiile ședințelor cu V-Nine?

beneficii tratament v nine
V-Nine este soluția ideală de tratare a zonelor cu probleme, non-chirurgical și eficient, așa că fă-ți acum o programare și bucură-te de corpul tău!

Criolipoliza Cluj

Cooltech este un dispozitiv medical special conceput pentru a elimina GRĂSIMEA LOCALIZATĂ din diferite zone ale corpului.

Aceasta procedură este sigură și non-invaziva ,ea înghețând treptat grăsimea care se află imediat sub stratul de piele, iar din cauza temperaturii scăzute celulele adipoase mor într-un proces natural și gradat,oferind rezultate incredibile după o singură sesiune.

O ședință de criolipoliză durează 70 minute.

Când se văd primele rezultate din tratamentul cu criolipoliza?

Primele rezultate se vor vedea după 15 zile și mai apoi în timp până la 2 luni de zile.
Din acest motiv ședințele se recomandă la un interval de 2 luni.

Este Criolipoliza Cooltech cel mai bun tratament pentru mine?

Dacă doriți să vă îmbunătățiți aspectul fizic și să eliminați,rapid și în siguranță grasimea din zonele dificile,atunci da.Cooltech este tratamentul ideal pentru dumneavoastră.

Un mare avantaj al procedurii este faptul ca nu are nevoie de recuperare și ca vă puteți relua activitățile de zi cu zi imediat după tratament.

image00003

De câte sesiuni de Criolipoliza am nevoie?

O singură sesiune de tratament poate fi suficientă pentru obținerea rezultatelor dorite .Insa în funcție de client se pot realiza până la 3 proceduri pe aceiași zona pe an.

Cat vor dura rezultatele obținute cu ajutorul acestui echipament?

Rezultatele obținute sunt permanente .Cu toate acestea,un nou stil de viață cu obiceiuri sanatoase,cum ar fi o dietă echilibrată și exerciții fizice regulate ,este recomandat.

Cum se face tratamentul cu aparatul Cooltech?

Care sunt beneficiile tratamentului?

De mai bine de 9 ani am început să testăm aparatură și proceduri care elimină grăsimea și am ajuns la concluzia ca acest echipament își merită aprecierile.


Garantăm ca echipamentul este eficient și sigur!
Pentru ca credem atât de mult în el,prima dată l-am testat noi.


Ne-am dorit foarte mult să vă ușurăm viața și să vă ajutăm să slăbiți .


Am foști atenți la cererile voastre și doar așa am găsit această metodă unică de slăbire localizată.

Aș vrea să mă asigur că nu confundați criolipoliza CoolTech cu procedurile executate cu alte aparate, pentru că nu au nicio legătură! Rezultatele nu sunt nici pe departe la fel.

Unul dintre minusurile celorlalte aparate este că pot provoca arsuri. Bijuteria noastră Cooltech garantează că nu are acest risc. Acest lucru este atestat de numeroase certificări medicale, pe care le-am primit odată cu aparatul. Încă un lucru în plus pe care îl aduce aparatul este că se poate folosi doar cu membrane speciale, concepute pentru el.

Aceste membrane sunt unice și performante, astfel încât pielea ta este protejată de îngheț.

Procedura nu se recomandă persoanelor slabe. Trebuie să avem suficientă grăsime pentru a se vedea corect rezultatele.

Aparatul Cooltech are două aplicatoare care se pot folosi simultan în aceeași ședință, astfel putem trata două zone odată.

De ce să alegi serviciul de criolipoliza Cluj?

Se pot trata simultan 2 zone, deoarece aparatul are 2 manipuli.
Manipulii au capacitatea de a îngheța țesutul adipos până la -8 grade C iar acest lucru face ca tratamentul să fie unul eficient încă din prima ședință.

 

Rezultatele tratamentului se văd pe termen lung.
Unul din secretele acestui aparat este ca toate setările le face singur,astfel nu mai rămâne posibilitatea să intervină greșeala umană.

Criolipoliza Cluj: contraindicatii?

LPG

Tratament LPG

Este o tehnică inovativă care elimină grăsimea, celulita, stimulează fermitatea pielii de pe corp și scapă de senzația de picioare grele, obosite, fără durere!

LPG este un dispozitiv revoluționar, dotat cu o clapetă motorizată și o rolă cu aspirație, iar ambele combinate stimulează țesutul eliminand surplusul foarte eficient.

Elimină pungile de grăsime prinse între septurile fibroase. Această grăsime este rezistentă la dietă sau sport și de aceea este necesar un tratament cu LPG pentru a fi eliminat.

Tratamentul LPG este singurul tratament anticelulitic și de remodelare corporală indicat și recomandat în sarcină și alăptare!

Se recomandă o cură de tratament de 10 ședințe de 2,3 ori pe săptămâna de câte 60 minute, iar apoi câte o ședință pe săptămâna de întreținere.

LPG

Beneficiile tratamentului LPG

Cum funcționează LPG?

Activează procesul de eliminare al grăsimii și slăbirea care ajută la remodelarea corporală.

Crește producția de colagen, elastina, acid hialuronic pielea devenind astfel mai ferma și cu mai mult tonus.

Activează sistemul limfatic eliminând surplusul de apa.

Pacienta îmbracă un costum special din microfibra care ușurează mișcările rolelor și previne apariția vânătăilor.

LPG

Cavitație

Cum funcționează cavitație?

Tratamentul de cavitație folosește ultrasunetele de joasă frecvență.

Ultrasunetele determină creșterea temperaturii locale și a presiunii în interiorul adipocitelor, producând un efect de vacuum care sparge celulele grase și le transformă într-o substanță lichidă ce este ușor îndepărtată din corp, folosind sistemul limfatic și urinar.

Cavitația numita și liposucția virtuală este o alternativă nechirurgicala de eliminare a grăsimilor de dimensiuni mai mari.

Cavitatie elimina excesul de grăsime și topește nodulii celulitici.

Înainte de tratament este obligatorie hidratarea – în jur de 2 litri de apă, pentru a stimula acțiunea de detoxifiere a ficatului.

O ședință de cavitație prin ultrasunete durează, în medie, 30 minute. Pentru rezultate ideale este nevoie de 8 – 12 ședințe, la intervale de o săptămână.

cavitatie

Beneficiile tratamentului cu cavitatie

Dorești să ai un corp demn de invidiat?

Alege una din procedurile noastre de remodelare corporala și redă frumusețea corpului tău.

Echipa noastră te așteaptă cu zâmbetul pe buze oferindu-ți servicii de cea mai înaltă calitate.

Programează-te ACUM și oferă-ți cel mai frumos cadou!

Alătură-te comunității

Fii prima care află ofertele noastre.