Îndepărtare tatuaje Cluj

Cea mai rapidă, utilă, sigură și simplă metodă de îndepărtare a tatuajelor pe care o poți face este tratamentul cu laserul.

Fie că ai un tatuaj corporal sau micropigmentare, tratamentul de scoatere tatuaj cu laser funcționează 100%

Tatuajele inestetice, nereușite sau care pur și simplu nu-ți mai plac pot fi îndepărtate sigur și eficient. Poți să elimini pigmentul estetic și sprâncenele tatuate, fără să-ți faci griji că există efecte adverse sau că pielea ta are de suferit.

Datorită tehnologiilor noi apărute, poți beneficia de tratamente de îndepărtare tatuaj în Cluj, sigure și cu rezultate dovedite.

Tratamentele cu laser nu necesită timp de vindecare și permit retatuarea ulterioară. Practic, procedurile de acest tip elimină în totalitate tatuajul de orice tip, lăsându-ți pielea fină, fără nici un fel de urmă sau leziune.

E ca și când pielea s-ar întoarce în timp la perioada când tatuajul nu exista.

Tratament de îndepărtare tatuaj testat și sigur

Alege să redai frumusețea pielii tale prin eliminarea tatuajelor inestetice, a sprâncenelor și a micropigmentărilor. Îndepărtarea tatuajelor cu laserul Philaser este o procedură 100% sigură și testată.

Acest laser este recunoscut mai ales pentru faptul că tehnologia sa încorporează cei mai curați pigmenți și nu provoacă nici un tip de alergie.

Tratamentele de scoatere a tatuajelor presupun îndepărtarea progresivă a tatuajului din piele, cu ajutorul unei lumini care încălzește particulele din tatuaj. Tratamentele nu necesită vindecare și permit retatuarea ulterioară.

Philaser - elimină complet pigmentul din piele

Folosind tehnologia PICO, laserul de la Phi nu cauzează necroze, cruste sau alergii.

Această tehnologie este de 4 ori mai rapidă și utilă decât orice alt laser existent, eliminând în totalitate pigmentul din piele, chiar și pe cel deschis la culoare.

Comparând, alte lasere nu reușesc să detecteze pigmentul deschis și doar îl camuflează, fără a-l elimina complet.

Tatuaj scos cu laser Philaser - beneficii

Vezi diferențe după prima ședință de îndepărtare a tatuajului

Când vine vorba de tatuaje, sunt momente în care devii atât de entuziasmat încât decizia pe care o ei nu e pe termen lung. Ce bine că tehnologiile cu laser au avansat atât de mult.

Astăzi îți poți îndepărta complet tatuajul, fără urme, fără efecte adverse și într-un număr mic de ședințe.

Chiar după prima ședință de îndepărtare tatuaj cu laserul peste 95% dintre clientele salonului au văzut schimbarea.

IMG_2323
IMG_2324
IMG_2329
IMG_2325
IMG_2327
IMG_2326
IMG_2328
IMG_2323 IMG_2324 IMG_2329 IMG_2325 IMG_2327 IMG_2326 IMG_2328

Îndepartare tatuaj sprâncene

Dacă rezultatul final al procedurii de tatuare a sprâncenelor nu e ceea ce ți-ai dorit, stai fără griji. Poți îndepărta complet tatuajul, fără ca firul de păr să fie afectat în vreun fel.

Datorită tehnologiilor testate ale Philaser, procedura de îndepărtare a sprâncenelor este sigură și nu afectează firul de păr. Exact după procedură se formează o peliculă de culoare albă pe zona tratată, însă aceasta dispare în decurs de o oră.

Zona tratată cu laser rămâne intactă, iar culoarea tatuajului se estompează pe loc, de cele mai multe ori.

Există posibilitatea ca după procedură, sprâncenele să se deschidă la culoare, însă acest lucru nu afectează firul de păr. Ele se pot vopsi după câteva zile dacă nu exista răni pe piele. În orice caz, sprâncenele își recapătă culoarea naturală în câteva săptămâni.

Procedura nu este dureroasă, iar cele mai multe cliente spun că durerea este suportabilă, ca o senzație de pișcătură.

În funcție de felul în care alegi să lucrăm, epilarea efectivă cu laserul durează aproximativ 5 minute.

Îndepărtare tatuaj cu laser

De cele mai multe ori, corecția tatuajelor nu aduce rezultatele dorite. Ba chiar și îmbunătățirea, dacă există, are o durată de un an. După care tatuajul vechi, inestetic și șters, iese la suprafață.

În cazul în care alegi să faci un tatuaj peste tatuaj, nu vei face decât să acoperi tatuajul inestetic pentru o perioadă scurtă de timp. Apoi, micropigmentarea își pierde efectul și apare din nou vechiul tatuaj.

Practic, pierzi mai mult timp și mai mulți bani încercând să acoperi tatuajul.

Recomandarea noastră este ca, în cazul în care tatuajul este inestetic, să-l îndepărtezi folosind laserul. Pielea rămâne curată și neafectată și, după perioada de recuperare, poți oricând să-ți faci un nou tatuaj.

Testimonialele clienților noștri demonstrează că Philaser este poate cel mai bun laser pentru îndepărtarea tatuajelor de pe piață, cu rezultate sigure, recuperare ușoară și fără efecte adverse.

Alege să redai pielii tale frumusețea și să elimini complet, într-un mod sigur pentru sănătatea ta, tatuajele și pigmenții din piele.

Programează-te la salon pentru a afla care este formula de calcul potrivită pentru tine.

4 treceri într-o singură ședință cu plasturele Skin ART

Plasturele Skin ART oferă rezultate mai eficiente și mai rapide decât în mod normal. Practic, îndepărtează într-o singură ședință o cantitate de pigment care, în mod normal, se îndepărtează în două ședințe.

Când laserul trece peste tatuaj, se formează un strat de gaz alb care se menține cam 30 minute. Plasturele skin ART funcționează rapid pentru a elimina acel strat gazos alb, făcând posibil să se efectueze 4 treceri într-o singura ședința. Plasturele ajută, de asemenea in protectia pielii de căldura laserului.

Îndepărtarea tatuajelor cu laserul - întrebări frecvente

Îndepărtarea tatuajelor cu Philaser se realizează cu ajutorul unei lumini care încălzește particulele din tatuaj, eliminându-le complet, după efectuarea schemei de tratament.

Îndepărtarea completă a tatuajelor cu laser poate necesia mai multe sesiuni de tratament, în funcție de adâncimea și localizarea tatuajului, culoarea și cantitatea de pigment, suprapunerea tatuajelor.

Un alt factor rar recunoscut in îndepărtarea tatuajelor este rolul răspunsului imun al clientului.

30 minute cu tot cu anestezie. Prima data se aplica o crema anestezica pe sprancene. După 20-25 minute are loc o singura trecere cu laserul care durează 5 minute.

Dacă alegi să lucrezi cu plasture Skin ART, se vor efectua 3-4 treceri cu laserul și durează încă 10-15 minute.

Un alt factor rar recunoscut in îndepărtarea tatuajelor este rolul răspunsului imun al clientului.

Sunt persoane care au sensibilitate la lumina laserului și in aceste cazuri, da este posibil sa se umfle zona sprancenelor.

A doua zi se poate extinde umflatura și in zona ochilor, dar nu este o reacție care sa provoace complicații și se retrage in câteva zile. Aproximativ 10% din clienți au aceasta reacție. In schimb 90% nu se umfla și nu se rănesc.

În cazul în care se umflă zona sprâncenelor, poți aplica o pungă cu gheață. In cazul utilizării plasturelui skin ART zona nu se rănește, însă la majoritatea clientelor se umfla. Majoritatea clientelor nu se umfla și nu se rănesc dupa îndepărtarea tatuajului.

Da, însă doar cu lentile de metal. Ochii trebuie protejați de lumina laserului, din aceasta este necesară purtarea protecției.

Se recomanda o proba înainte de a trece la îndepărtare pe toată zona, deoarece pigmenții de buze conțin foarte mult alb in compozite, iar laserul nu vede aceasta culoare. Dacă in cazul probei nu apare culoarea albă atunci se poate realiza procedura.

Metoda pe care o folosesc este pentru laserul cu tehnologie PICO, nu pentru Qswich. In cazul laserelor Qswich, pigmentul este eliminat mai greu. In completarea laserului putem lucra si cu solutii de indepartare deoarece in unele cazuri laserul nu mai vede pigmentul.

In industria PMU cea mai mare cantitate de pigmenti este anorganica iar laserul indeparteaza foarte bine acesti pigmenti.

Daca au fost folositi pigmenti organici este mai dificil de realizat indepartarea cu laserul deoarece se scot mai greu si ramane o culoare caramizie sau galbena la final. Acea nuanta se poate indeparta cu solutie.

Dacă pielea a fost deteriorata de la tatuajele existente sau de la proceduri pe care le-au făcut tehnicieni fără experiența, atunci procesul de îndepărtare este mult mai greu.

In acest caz avem nevoie de regenerarea pielii. Recomandăm o crema de uz zilnic de 4 ori pe zi timp de câteva luni, plus microneedling o data pe luna.

Dacă apelezi la un tehnician care lucrează gresit cu laserul o sa ai probleme atât după ședința cât și mai tarziu. Daca tehnicianul lucrează prea agresiv nu te va ajuta sa scapi mai repede de tatuaj ba din contra el se va elimina mai greu.

Lumina este absorbita de pigment si transformata in caldura. Pigmentul este spart in bucati si este eliminat prin sistemul limfatic de catre celulele macrofag.

Laserul are mai multe capete, fiecare lungime de unda are capacitatea de a indeparta anumite culori.

Celulele macrofage fac parte din sistemul imunitar si sunt însărcinate cu colectarea și eliminarea resturilor celulare. Acestea sunt practic gunoierii din organismul uman, vesnic la datorie.

Din cauza faptului ca pigmenti se incapsuleaza in piele intr-un strat mai adânc al pielii pigmentul nu poate fi eliminat fără a interveni cu un tratament din exterior.

Aici intervine Laserul, rupe capsula pigmentului, fragmenteaza particulele de pigment , lasand astfel cale libera celulelor macrofage sa elimine pigmentul nedorit prin sistemul limfatic.

Exact după procedura se formează o pelicula de culoare albă pe zona tratată care dispare in decurs de o ora. Zona tratată cu laser rămâne intacta, culoarea tatuajului se estompează în majoritatea cazurilor pe loc.

Răspunsul este Nu.

Sprâncenele naturale nu sunt afectate de către laser pentru ca noi nu agresăm pielea.

Exista posibilitatea ca după procedura de îndepărtare sprâncenele sa se deschidă la culoare, sa devină blonde, însă acest lucru nu afectează cu nimic firul de par.

Ele se pot vopsi după câteva zile dacă nu exista răni pe piele.

Dacă nu ele își revin la culoarea inițială in câteva săptămâni.

Clienții spun ca simt o senzație de piscatura. Spun ca doare suportabil. Partea buna este ca ședința durează doar câteva minute,deoarece se face o singura trecere cu lumina laserului.

1. Localizarea tatuajului
In zona capului si gatului – 1 sedinta de indepartare
De la brau in sus – pana la gat – 2 sedinte de indepartare
De la brau in jos – 3 sedinte de indepartare
Membre – 4 sedinte de indepartare
Degetele – 5 sedinte de indepartare

2. Culoarea pigmentului
Negru – 1 sedinta de indepartare
Negru cu rosu – 2 sedinte de indepartare
Negru, rosu cu alte culori – 3 sedinte de indepartare
Multiple culori – 4 sedinte

3.Cantitatea de pigment
Foarte putin pigment – 1 sedinta de indepartare
Putin pigment – 2 sedinte de indepartare
Pigment moderat – 3 sedinte de indepartare
Mult pigment – 4 sedinte de indepartare

4.Cicatrice
daca ai urme de la tatuajele anterioare și pielea e deteriorata
Fara cicatrice – 0 sedinte de indepartare
Cicatrice mica – 1 sedinta de indepartare
Cicatrice medie – 3 sedinte de indepartare
Cicatrice mare – 5 sedinte de indepartare

5.Suprapunerea tatuajelor
daca nu sunt suprapuse – 0 sedinte de indepartare
2 suprapuneri – 1 sedinta de indepartare
3 suprapuneri – 2 sedinte de indepartare
4 suprapuneri – 3 sedinte de indepartare

6.Plasture Skin ART
Utilizarea plasturelui este ca și cum ai face minim 2 ședințe in 1.

Exemplu Formula calcul
Localizarea tatuajului = 1 ședința +
Culoarea pigmentului = 1 ședința. +
Cantitatea de pigment = 1 ședința. +
Suprapunerea tatuajelor =1 sedinta. +
Cicatrice = 0. +
Plasture skin ART = -1sedinta –
Total -> 1+1+1+1+0-1=
numar de sedinte = 3 sedinte. +\-2

Deci poate varia intre 1 ședința și 5 sedinte in acest caz.

Daca sistemul tau imunitar este puternic si se poate concentra pe eliminarea pigmentului din organism, atunci pigmentul se curata mai repede.

Daca, pe de alta parte, in aceste saptamani sistemul tau imunitar intampina alte probleme pe care se lupta sa le rezolve, atunci eliminarea pigmentului trece pe loc secund ca prioritate.

Din acest motiv, nici un dermopigmentist nu poate sa spuna cu exactitate de cate sedinte de indepartare ai nevoie, pentru ca totul depinde de organismul fiecaruia.

 • Daca pielea nu este ranita, se aplica gheata pentru a calma si a reduce discomfortul.
 • Este interzisa expunerea la soare timp de 2 sapt atat inainte cat si dupa procedura
 • Obligatoriu se foloseste crema cu factor de protecte 50+ , reaplicata din 2 in 2 ore.
 • Inainte de procedura e interzisa vit e, aspirina
 • Interzis produse cu retinol si acizi 2-4 sapt
 • Interzis autobronzant deoarece contine produse care pot pigmenta pielea
 • Daca pielea se raneste, dupa procedura se curata des si se evita atingerea zonei, expunerea la praf, soare, abur. In aceasta situatie, dupa 48 de ore se aplica o crema epitelizanta (Cicabio, Cicalfat, Baneocin).
 • In primele 48 de ore dupa procedura sa nu se puna farduri pe zona
 • Pentru peeling-ul cu carbon, se evita expunerea la soare pentru 2 saptamani si se aplica regulat (din 2 in 2 ore) crema cu factor de protectie solara 50+
 • Va rugam nu folositi alte creme pentru a evita posibile infectii sau reactii alergice. In primele 2 saptamani evitati bazinul, baile publice, piscina, solarul, soarele, sauna, tratamentele cosmetice, sportul intens cu transpiratie, contactul cu praful.
 • Daca pielea nu este ranita, se aplica gheata pentru a calma si a reduce discomfortul.
 • Este interzisa expunerea la soare timp de 2 sapt atat inainte cat si dupa procedura
 • Obligatoriu se foloseste crema cu factor de protecte 50+ , reaplicata din 2 in 2 ore.
 • Inainte de procedura e interzisa vit e, aspirina
 • Interzis produse cu retinol si acizi 2-4 sapt
 • Interzis autobronzant deoarece contine produse care pot pigmenta pielea
 • Daca pielea se raneste, dupa procedura se curata des si se evita atingerea zonei, expunerea la praf, soare, abur. In aceasta situatie, dupa 48 de ore se aplica o crema epitelizanta (Cicabio, Cicalfat, Baneocin).
 • In primele 48 de ore dupa procedura sa nu se puna farduri pe zona
 • Pentru peeling-ul cu carbon, se evita expunerea la soare pentru 2 saptamani si se aplica regulat (din 2 in 2 ore) crema cu factor de protectie solara 50+
 • Va rugam nu folositi alte creme pentru a evita posibile infectii sau reactii alergice. In primele 2 saptamani evitati bazinul, baile publice, piscina, solarul, soarele, sauna, tratamentele cosmetice, sportul intens cu transpiratie, contactul cu praful.

Indepartarea tatuajelor cu laser este o procedura sigura cu rezultate eficiente.

Alege să redai frumusețea chipului tău prin eliminarea tatuajelor inestetice.

Scapă de tatuajele nereușite in cel mai simplu mod posibil. Fa-ți o programare la indepartare cu laser si bucura-te de o noua înfățișare.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să ai pielea curată fără pigment inestetic pe ea?

Îndepărtarea cu laser are rolul de a elimina progresiv tatuajele din piele .

Dacă ai un tatuaj pe piele, a trecut 3 ani și el încă nu s-a șters înseamnă ca el este permanent adică pe viața.

Dacă se face o noua procedura peste, ea se numește corecție.

Corecția poate sa imbunătățească aspectul tatuajului in anumite condiții.
Dacă forma este buna și intensitatea culorii e mică spre medie.

In cazul tatuajelor foarte asimetrice, cu o nuanță intensa rezultatele vor fi slabe.

Chiar și in cazul tatuajelor care se pot corecta trebuie sa te aștepți la o îmbunătățire care tine aproximativ un an.

După acest timp micropigmentarea se va șterge și va apărea din nou tatuajul vechi.

Faptul ca pe piele se afla un tatuaj și corecția se poate face doar in anumite condiții.In general se poate face doar tehnica Powder .Tehnica fir cu fir se dispersează și nu se vede ok la vindecare.

Concluzia mea dupa toti acesti ani este ca daca dermopigmentistii nu ar mai accepta sa faca corectii, viitorul acestei meserii ar fi intr-o crestere majora deoarece in sfarsit clientele ar incepe sa fie multumite de rezultate.

Totusi, pentru ca eu pot doar sa fac recomandari si nu pot sa schimb intreg domeniul, mi-am propus sa îți ofer toate informațiile de care ai nevoie ca sa alegi înțelept.

Dacă ai un tatuaj pe piele, a trecut 3 ani și el încă nu s-a șters înseamnă ca el este permanent adică pe viața.

Dacă se face o noua procedura peste, ea se numește corecție.
Corecția poate sa imbunătățească aspectul tatuajului in anumite condiții. Dacă forma este buna și intensitatea culorii e mică spre medie.

In cazul tatuajelor foarte asimetrice, cu o nuanță intensa rezultatele vor fi slabe.
Chiar și in cazul tatuajelor care se pot corecta trebuie sa te aștepți la o îmbunătățire care tine aproximativ un an. După acest timp micropigmentarea se va șterge și va apărea din nou tatuajul vechi.

Faptul ca pe piele se afla un tatuaj și corecția se poate face doar in anumite condiții.In general se poate face doar tehnica Powder .Tehnica fir cu fir se dispersează și nu se vede ok la vindecare.

Concluzia mea dupa toti acesti ani este ca daca dermopigmentistii nu ar mai accepta sa faca corectii, viitorul acestei meserii ar fi intr-o crestere majora deoarece in sfarsit clientele ar incepe sa fie multumite de rezultate.

Totusi, pentru ca eu pot doar sa fac recomandari si nu pot sa schimb intreg domeniul, mi-am propus sa îți ofer toate informațiile de care ai nevoie ca sa alegi înțelept.

Pe parcursul timpului mi-a fost dat sa vad multe femei cu tatuaje nereusite si desi unele tatuaje erau de-a dreptul grotesti, am observat 2 reactii generale.

Prima reacție este a femeilor care se bucura de sprancene si sunt mândre de cum arata dermopigmentarea, chiar daca tatuajul e total nereusit. tatuaje arcuite, intense care de multe ori nici nu respecta forma fetei sau a sprancenei naturale. Vorba aceea, frumusetea este diferita pentru fiecare dintre noi.

A doua reacție, in schimb, e cea a femeilor care suferă enorm și nu știu cum sa scape mai repede de tatuajul nereușit.

Dacă ai citit pana aici sunt sigura ca și tu te afli in aceasta situație și ești trista de fiecare data când te uiți in oglinda când vezi cum tatuajul capătă o culoare ciudata,iar forma sprancenelor e asimetrica și arată urat.

Din păcate fiecare decizie are si consecinte, nu e asa?

Dacă îți pare rău ca ai apelat la tatuaj in necunoștință de cauza și nu te-ai informat dacă tehnicianul face un serviciu calitativ acum e momentul sa faci lucrurile diferit.

Eu ți-am pus la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie Pentru a alege înțelept.

Stiu ca pentru a scapă de tatuaj trebuie sa faci un efort financiar, dar facem orice pentru a îndrepta o greșeală, nu e așa?

Pentru ca sunt tehnicieni care nu lucrează corect cu aparatul și crează panica in rândul clienților.

De aici apar recenziile negative și frica împrăștiată peste tot.

Într-adevăr procedura este puțin dureroasa ,însă nu este o durere insuportabila.
Intensitatea aparatului se poate alege in funcție de sensibilitatea clientului, însă dacă se lucrează cu o intensitate foarte mică numărul de sedinte va creste.

La 95% din cliente se vede schimbarea după prima ședința.

Tatuajul își schimba nuanță încă după prima trecere cu laser.

In funcție de pigmenții care au fost introdus-o in piele se vede și efectul.

Se poate aproxima in funcție de mai mulți factori.

Intra la formula de calcul și îți poți face o idee cât mai reala despre acest aspect.

Când laserul trece peste tatuaj, se formează un strat de gaz alb care se menține cam 30 minute.

Plasturele skin ART funcționează rapid pentru a elimina acel strat gazos alb,făcând posibil să se efectueze 4 treceri intr-o singura ședința.

Plasturele ajută, de asemenea in protectia pielii de căldura laserului.

Rezultatele după îndepărtare sunt mai eficiente și se îndepărtează intr-o singura ședința cam cât s-ar îndepărta in 2 sedinte simple.

Contraindicații în cazul îndepărtării tatuajelor cu laser

Nu se recomanda procedura de îndepărtare cu laser dacă suferi de una sau mai multe dintre aceste boli:

 • Hemofilie
 • Diabet
 • Hepatita A, B, C, D, E, F
 • HIV
 • Boli de piele
 • Eczema
 • Alergii
 • Boli autoimune
 • Boli infecțioase/febră mare
 • Epilepsie
 • Sarcina
 • Stend
 • Medicamentație zilnică
 • Anticoagulante

Alătură-te comunității

Fii prima care află ofertele noastre.