Curs plasma PEN

Plasma pen este pentru persoanele inovative care nu doresc să apeleze la bisturiu, dar doresc să se mențină tinere!

Înscrie-te ACUM și învață să execuți corect CEA MAI REVOLUȚIONARĂ METODĂ PENTRU ÎNTINERIRE.
Învață de la un trainer cu o vastă experiență în domeniu!

dermopigmentare masuri
dermopigmentare sprancene
Screenshot 2022-07-10 at 23.53.23
anca cironea preturi
dermopigmentare masuri dermopigmentare sprancene Screenshot 2022-07-10 at 23.53.23 anca cironea preturi

Plasma Pen este o procedură sigură cu rezultate eficiente.

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să îți lărgești paleta de activitate cu servicii moderne, eficiente și cu satisfacții financiare mult mai mari?

Dacă alegi să te înscrii la cursul de Plasma Pen vei avea o carieră plină de satisfacții și vei fi mai productivă într-un timp mai scurt. Plasma Pen este un serviciu foarte căutat deoarece clientele sunt mult mai informate și își doresc soluții eficiente.

În cadrul cursului vei învață să pui în practică cele mai eficiente tehnici, pe cele mai noi echipamente de plasma Pen.

În mod sigur te-ai săturat să nu vezi rezultate foarte mari în cazul persoanelor care își doresc rezultate majore din prima ședința și ai observat că sunt tot mai multe cliente care îți cer un tratament mai spectaculos.

Cu ajutorul tehnologiei din zilele noastre Plasma pen a ajuns să aibă rezultate încă de la prima ședință. Iar un profesor bun va știi să îți recomande cum trebuie să lucrezi pentru cele mai rapide rezultate.

De ce să adaugi în lista ta de servicii Plasma Pen?

Dacă îți place să fii în pas cu cerințele de pe piață și să oferi cele mai moderne și eficiente metode pentru clientele tale, Plasma Pen este soluția.

Despre Plasma Pen

PLASMA PEN – este unul din cele mai inovatoare aparate apărute în domeniul cosmeticii, deoarece este la limita dintre cosmetică și chirurgie estetică. Fibroblast este un tratament revoluționar pentru întinerirea pielii fără a fi nevoie de bisturiu.

Scopul acestui tratament este de a reduce ridurile profunde, de a remedia total cele fine și pentru o ridicare ușoară a pleoapelor.

Pe lângă facelift, mai sunt nenumărate servicii oferite de Plasma Pen, precum: tratarea petelor, reducerea cicatricilor post acneice, strângerea pleoapelor.

După tratament pielea va produce mai mult colagen și elastină.

Cum funcționează procedeul?

Aparatul Plasma Pen funcționează pe baza unei tehnologii bazate pe plasmă.

Descărcările de plasmă produc căldură. Prin descărcare, procedeul cauterizează și vaporizează suprafața epitelială producând efect de contracție a țesutului conjunctiv, stimulând formarea fibroblastelor intensificând producția de colagen de tip 1 și tip 3 favorizând întinerirea pielii.

După tratament este nevoie de 10 zile pentru vindecare a pielii. Se recomandă protecție solară cu factor 50.

Acest tip de tratament inovator și poate fi efectuat doar în sezonul în care soarele nu este atât de puternic iar intensitatea ultravioletelor este redusă.

PLASMA PEN se recomandă pentru: riduri, piele flască, pete pigmentare, urme acneice.
Acest dispozitiv este un răspuns activ celor care nu doresc să folosească bisturiul

Este o tehnica non-chirurgicală, cu efecte mult mai vizibile decât la tratamentele clasice.

După tratament se formează cruste mici sub formă de puncte, acestea se vindecă în 5-10 zile.

Materialele și modele umane sunt asigurate de academie.
Suport online nelimitat după finalizarea cursului.

Plasma este numărul #1, cel mai avansat, en-voga și non-invaziv dispozitiv de îngrijire și întinerire al pielii și tratament cosmetic!

Se poate apela la o serie de proceduri cosmetice non-invazive pentru a îmbunătăți dramatic aspectul pielii, fară a fi nevoie de o intervenție chirurgicală costisitoare și invazivă!

Cel mai eficient tratament de acest gen este Plasma Pen-ul, și chiar dacă acest tratament poate necesita câteva zile de minim repaos social, nu are nevoie de ședințe repetate, odată ce efectele dorite au fost obținute.

Tratamentul de Plasma Pen este singurul tratament de acest tip care poate trata în mod eficient ridurile, și pielea lăsată cu rezultate instantanee și rezultate continue.

Acest tratament poate fi utilizat pe tot corpul, cum ar fi ridurile perioculare, ridicarea pleospelor, lifting abdominal, gât, îndepărtarea ridurilor, îndepărtarea cicatricelor, vergeturilor și a pigmentarilor, alunițelor, milia, negi, vase capilare, acnee… lista este interminabilă!

Toate sunt obținute prin utilizarea tehnologiei de ultima generație, știință dovedită, tehnică sofisticată, tehnician specializat și atentă îngrijire ulterioară.

De câte ședințe de tratamente este nevoie?

Aceasta este o întrebare la care este imposibil un raspuns general, fară o consultație în care să se evalueze zona și să se afle care sunt aseptarile clientului. În medie sunt recomandate 2 ședințe de tratamente, rezultatul fiind vizibil garantat după prima ședință a tratamentului.

Cât durează rezultatele tratamentului de Plasma Pen?

După ce sunt obținute rezultatele dorite ale tratamentului cu plasma, acestea vor dura în medie intre 3-5 ani. Acest lucru se datorează faptului că pielea continuă ritmul natural de îmbătrânire – asta înseamnă că unii pacienți pot să nu aibă nevoie să repete curând tratamentul, iar alții ar putea dori un alt tratament (ședințe de întreținere) pentru a menține rezultate.

În cât timp se desfășoară o ședință de Plasma Pen?

După ce sunt obținute rezultatele dorite ale tratamentului cu plasma, acestea vor dura în medie intre 3-5 ani. Acest lucru se datorează faptului că pielea continuă ritmul natural de îmbătrânire – asta înseamnă că unii pacienți pot să nu aibă nevoie să repete curând tratamentul, iar alții ar putea dori un alt tratament (ședințe de întreținere) pentru a menține rezultate.

Este dureros tratamentul cu Plasma Pen?

Majoritatea clienților nu au nicio problemă cu Plasma și spun că nu se simte nimic cu adevărat în timpul tratamentului, deoarece crema anestezică aplicată local în prealabil efectuării tratamentului își face treaba! 

Cu toate acestea, modul în care este perceput tratamentul depinde de pragul de suportabilitate al fiecărui client și de nivelurile de sensibilitate. Indiferent se situație, tratamentul cu Plasma Pen este tolerat lejer.

Cât de profund este înțepată pielea cu dispozitivul de Plasma Pen?

Ce crezi? 

Pielea nici măcar nu trebuie să fie atinsă cu vârful dispozitivului de Plasma Pen. Vârful sau acul de plasma nu penetrează pielea. 

Acul dispozitivului stă la aproximativ 1 mm depărtare de suprafață pielii, deoarece această distanță este suficientă pentru crearea micro flashului.

La cât timp se văd rezultatele tratamentului de Plasma Pen?

În funcție de condiția pe care o tratăm, rezultatele pot fi vizibile încă de la prima ședință (milia, pete, acnee, vergeturi, cicatrice, etc) și, de asemenea, după 8 – 12 săptămâni pentru rezultate maxime (lifting, eliminare exces piele, îndepărtare tatuaj).

Care este procesul de vindecare pentru tratamentul cu Plasma Pen?

Procesul de vindecare reprezintă etapele prin care trece pielea după efectuarea tratamentului.

Când se parcurge primul tratament cu Plasma Pen (în funcție de zona tratată), pacientul poate prezenta umflarea zonei, senzația de căldură, roșeață și alte ușoare stări ușor inconfortabile.

Cojitele ce se formează după tratamentul de Plasma Pen vor cădea după câteva zile. Primele 7-10 zile post-tratament necesită o atenție mai deosebită din partea clientului deoarece acesta trebuie să protejeze maxim zona lucrată de apă/ soare/ sursă de căldură sau frig accentuată/ aplicarea produselor de îngrijire uzuale/ ritualul de makeup și demachiere zilnic.

Pixelii realizați sub acțiunea plasmei trebuie să se vindece în ritmul normal de vindecare al fiecărui organism, fără a-l grăbi sau a-l prelungi.

După ce aceste cojite au căzut în mod natural, pielea lucrată rămâne rozalie, situație care impune protecția de soare, sau chiar și alte forme de lumina puternică și permanentă.

Aspectul rozaliu al pielii durează câteva săptămâni, după care este doar un timp de așteptare timp de 12 săptămâni pentru a vedea rezultatele tratamentului.

Dorești să te perfecționezi?
Acest curs este potrivit pentru tine dacă:

Înscrierile se realizează telefonic la numărul 0751.115.264, iar confirmarea locului se va face printr-un avans de 150 Euro în contul firmei Secret Anca SRL.

Rezervarea locului se face pe baza de contract. Avansul nu se returnează.

Cursul are loc la Ciornea Anca PMU Academy, pe Str. Dorobanților nr. 105, bl. 10 sc. 1 ap. 3, Cluj-Napoca.

 

Alege să redai frumusețea pielii tale cu ajutorul Plasma Pen-ului. Cursul de Plasma Pen este potrivit pentru tine!

 

Echipa noastră te aștepta cu zâmbetul pe buze oferindu-ți cursuri de cea mai înaltă calitate.

Misiunea noastră este să îți oferim cursuri care să îți dezvolte cariera.

Dorești să te perfecționezi? Acest curs este potrivit pentru tine! Locurile sunt limitate!

Alătură-te comunității

Fii prima care află ofertele noastre.