Melinda

dermopigmentist

Am cunoscut-o pe Melinda în urma cu 3 ani, la cursul meu de Dermopigmentare și încă de pe atunci i-am observat talentul.

Melinda are o experiență de peste 15 ani în domeniul beauty, are ochiul format pentru a vedea și crea frumusețe, iar când vine vorba de a lucra cu oamenii este un om cald și răbdător. Merită să o cunoști, așa ca am rugat-o sa ne spună câteva lucruri despre ea:

“Ma numesc Melinda si lucrez de 15 ani in domeniul beauty. Inca din adolescenta am fost preocupata de tot ce este legat de acest domeniu, dar mai ales de tratamente faciale si de stilizarea sprancenelor. 

Dupa 8 ani de lucru intens ca si cosmeticiana, am luat o pauza, timp in care am devenit mama, m-am ocupat de familie si de cresterea copiilor mei. Din fericire in anul 2020 am descoperit o noua pasiune, un drum nou: dermopigmentarea. 

Trainerul meu, Ciornea Anca a reusit sa ma ambitioneze, si sa imi dea increderea necesara pentru a continua pe acest drum.

Au urmat alte specializari, masterclass-uri in domeniu, ai acum sunt convinsa ca asta este drumul meu pe care vreau sa ma duc mai departe.

Imi iubesc meseria,  si nimic nu se compara cu zâmbetul clientelor mele, cand se uita in oglinda la finalul procedurii de dermopigmentare. Toate pleaca mai increzatoare, mai frumoase si mai sigure pe sine.

Aceste realizari imi ofera implinirea si energia necesara pentru a merge mai departe, de a studia in continuare si de a fi increzetoare ca lucrarile pe care le fac sunt din ce in ce mai bune.

Alătură-te comunității

Fii prima care află ofertele noastre.