Anca Ciornea

dermopigmentist

Sunt ANCA CIORNEA

PMU Artist și Trainer

Cum am descoperit pasiunea pentru frumusețe…

Apreciez frumusețea dintotdeauna.
Încă din copilărie îmi plăcea să observ detaliile, să descifrez din ce este creată frumusețea și mi-am dat seama că frumosul este dat de simetrie. De atunci am început să caut simetria peste tot, iar când nu am găsit-o, am creat-o.

Așadar în adolescență a fost pentru prima dată când am creat simetrie cu propriile mâini și propria viziune, pensându-mi prietenele. Atenția la detalii mici, imaginația și perseverența sunt cele 3 calități care m-au ajutat să devin pe zi ce trece tot mai bună.

Pe atunci frumusețea era doar o pasiune pentru mine, iar din pasiune credeam că nu poți să trăiești, de aceea, am ales să merg la facultatea de drept.
În timp, mi-am dat seama că ceva îmi lipsește și am decis să mă înscriu în paralel la School of Styling. A fost greu, dar a meritat.

Cu fiecare provocare eram tot mai motivată, știam că într-o zi voi ajuta femeile să creadă în frumusețea lor, pe care eu o puteam scoate în evidență prin simetrie… simetria sprâncenelor.

Trebuie să recunosc, mai există un plus de motivație și pentru că eu mereu am avut sprâncenele foarte subțiri, asimetrice, motiv pentru care ani de zile nu m-am considerat o femeie frumoasă… așa că pot spune, că știu și înțeleg cum se simte o femeie când nu are încredere în ea.

Poate e de necrezut, dar eu am fost prima mea clientă la machiajul semipermanent. Am aplicat pe mine înainte să aplic pe orice altă femeie, tocmai pentru că eu cred în ceea ce fac și vreau să ofer clientelor mele ceea ce ele merită: să se simtă bine și frumoase în pielea lor.

Prin procesul de dermopigmentare pe care l-am testat ani la rând am putut reproduce într-un mod hiperrealist firele din sprâncene, machiajul ochilor și cel al buzelor astfel încât să pot scoate în evidență frumusețea clientelor mele.

Se spune că “Munca multă bate talentul care nu munceşte. Însă talentul care munceşte nu are competiţie.”

Pasionata de mica de domeniul beauty am stiut inca de pe bancile scolii care este vocatia mea.

Am intrat in domeniul înfrumusețării in anul 2010, avand o evolutie acelerata.

In prezent sunt proprietara unui concept unic de infrumusetare in Cluj oferind servicii premium.

Sunt mandră de echipa pe care am format-o deoarece fetele sunt minunate atât ca oameni cât și ca specialiști.

Fiind pasionată de dezvoltarea personală am reușit să îmbin viața de familie cu cea profesională astfel încât nici una să nu fie neglijată. Băieții mei mă motivează să demonstrez că și mamele pot să facă cariera.

In ultimii ani am obținut 5 premii in domeniul care m- a consacrat ca fiind un artist de succes in Dermopigmentare.

Aceste premii redau concret faptul ca talentul care munceste nu are competitie. Totodata cu o abordare precisa reușesc sa aduc zambetul pe buze tuturor celor care îmi trec pragul reusind sa transform fiecare chip intr-o varianta mai buna prin tehnici care redau increderea de sine a clientelor.

Cu implicare si dedicare reusesc sa transmit si cursantelor maiestria machiajului semipermanent.

Am realizat Peste 6000 de proceduri de dermopigmentare prin toate tehnicile actuale.

Experienta mi-am format-o prin cursurile pe care le-am urmat:

Premii câștigate:

Alătură-te comunității

Fii prima care află ofertele noastre.