Emilia Meșter

dermopigmentist estetician

Sunt EMILIA MEȘTER

Și te invit să descoperi câteva lucruri despre mine și despre activitatea mea profesională.

Sunt un om foarte pozitiv și plin de viața, economist de profesie și masterand în management. În urmă cu 4 ani, având o pasiune pentru domeniul Beauty am început să pășesc ușor dar sigur pe acest drum.

Într-un timp foarte scurt am făcut nenumărate cursuri și mi-am format o viziune, tehnica și practica. Mi-am “format mâna”.

Pentru că mi-am dorit întotdeauna să fiu la curent cu toate noutățile în domeniu, am investit în mine și în pasiunea mea și mă mândresc cu diplomele pe care le-am obținut: Dermopigmentare, Cosmetică și Dermato-cosmetică, Stilizare de sprâncene, Stilizare cu Henna, Laminare gene și sprâncene, Epilare definitivă și nu în ultimul rând, cea de Formator.

Este nevoie de foarte multă muncă, dăruire, pasiune, implicare, și investiție atât financiara, cât și o dăruire a timpului tău în acest sens, dacă dorești că lucrurile să meargă bine!

Îmi iubesc meseria și nimic nu se compară cu zâmbetul clientelor mele ce se uită în oglindă la finalul procedurilor de înfrumusețare! Toate pleacă mai încrezătoare, mai frumoase mai sigure pe sine, și cu o expresie a feței mult întinerită.

Toate acestea îmi oferă împlinire și energia necesară pentru a merge mai departe pe acest drum, de a studia în continuare, și de a fi încrezătoare că lucrările pe care le fac sunt din ce în ce mai bune.

Alătură-te comunității

Fii prima care află ofertele noastre.